Laden...
 • Magic Clean Schoonmaak

  Moet het schoon worden? Bel 0611196335

 • Magic Clean Schoonmaak

  Moet het schoon worden? Bel 0611196335

 • Magic Clean Schoonmaak

  Moet het schoon worden? Bel 0611196335

 • Magic Clean Schoonmaak

  Moet het schoon worden? Bel 0611196335

 • Magic Clean Schoonmaak

  Moet het schoon worden? Bel 0611196335

 • Magic Clean Schoonmaak

  Moet het schoon worden? Bel 0611196335

Onze diensten2020-03-25T07:43:43+00:00

Wat kan Magic Clean Schoonmaak voor jou doen:

Graffiti verwijderen

Helaas wordt er regelmatig ook op plekken waar dit niet wenselijk is, met graffiti gewerkt. Zelf met een hogedrukreiniger aan de gang gaan maakt het soms erger dan het al is.

Laat daarom op een professionele manier de graffiti verwijderen. Magic Clean Schoonmaak heeft ervaring met het verwijderen van graffiti, zodat sporen op een professionele en  verantwoorde wijze verwijderd worden.

Reinigen van de zonnepanelen

Zonnepanelen moeten met regelmaat gereinigd worden. Een flinke regenbui is vaak niet voldoende om het vuil wat er in de loop van de tijd op komt te zitten ervan af te spoelen. Sterker nog: Er komt steeds iets meer vuil bij. Het vuil hoopt zich steeds meer op en het gevolg is dat zonnepanelen steeds iets minder renderen.

Daarom is het belangrijk de zonnepanelen met regelmaat te reinigen. Daarmee verhoogt u niet alleen het rendement van uw zonnepanelen. U zorgt er daarmee ook voor dat u langer plezier hebt van uw zonnepanelen.

Sanitairreiniging door Magic Clean Schoonmaak

Laat uw sanitairreiniging over aan ons team van specialisten bij Magic Clean Schoonmaak, en u bent verzekerd van vakwerk. Onze medewerkers leveren professionele diensten.

Bij Magic Clean Schoonmaak bent u dan ook verzekerd van goede service en dat uw sanitaire ruimte weer fris in orde is. Zelfs alle kleine hoeken nemen wij natuurlijk mee.
Uw wensen staan bij ons centraal en alles is bespreek. In overleg bepalen we samen hoe wij uw sanitairreiniging aan gaan pakken. We kunnen vaste dagen en tijdstippen afspreken waarop onze medewerkers langskomen.

U kunt dan ook de reiniging van uw sanitair met een gerust hart overlaten aan Magic Clean Schoonmaak.

Vloeronderhoud

Wij nemen bij het uitvoeren van vloeronderhoud de zorgen voor u weg. Uw bedrijf, uw vloer, dus ook uw visitekaartje!

Wij verzorgen specialistisch vloeronderhoud in Culemborg en omstreken. Voordat wij uw vloer gaan reinigen, analyseert ons deskundig schoonmaakteam eerst graag uw vloer om de juiste methode van vloeronderhoud te bepalen.

Aan de hand van onze analyse kunnen wij u snel een duidelijk inzicht geven in de kosten ten aanzien van uw vloeronderhoud. Zo weet u altijd direct waar u aan toe bent.

Verschillende manieren van vloeronderhoud

De sfeer van uw bedrijf of kantoorruimte wordt mede bepaald door de uitstraling van uw vloer.

Wij zorgen dan ook dat het vloeronderhoud tip top geregeld wordt. Door de verscheidenheid aan vloeren, zoals tapijt en vloerbedekking of houten- en parketvloeren is het uitvoeren van vloeronderhoud zeer belangrijk. Ook de onderhoudsmiddelen spelen hier een cruciale rol!

Laat dit dan ook door een deskundige uitvoeren, zoals ons team van specialisten bij Magic Clean Schoonmaak.

Ramen wassen

Schone ramen zijn voor ieders plezier en zegt veel over uw bedrijf. Kies daarom voor onze glasbewassing. U wilt immers een goede (eerste) indruk maken.

Magic Clean Schoonmaak gaat efficiënt en effectief te werk. Zowel voor u als opdrachtgever als voor ons personeel staat veiligheid tijdens glasbewassing voorop. Daarom bekijkt onze glazenwasser eerst de buitenzijde van het gebouw alvorens het uitvoeren van uw opdracht.

Samen met u of de beheerder worden ook de werkmethodes besproken. Daarbij wordt er gecheckt of uw gebouw veilig is voor glasbewassing. We controleren dan eventueel de zonwering van uw gebouw, lichtreclames en gevelelementen. Zo weet u in één keer wanneer Magic Clean Schoonmaak aan uw gevel werkt en dit ook veilig doet. Voor u een hele zorg minder.

Glazenwassers

Met onze gediplomeerde glazenwassers krijgt u de professionele dienstverlening waar u naar op zoek bent.

Onze glazenwassers maken uw raamkozijnen ook gelijk schoon. Passanten zien alleen uw buitenkant, maar bezoekers zien uw bedrijf ook van binnen. Schone ramen geven altijd opgeruimde indruk.

Onze glazenwassers beschikken over ruime ervaring en kunnen daardoor efficiënt en zorgvuldig te werk gaan. Wij beschikken over diverse hoogwerkers om op grote hoogte te werken.

Vanaf de grond wordt er naast de traditionele manier van glasbewassing ook met een telescopisch systeem tot op maximaal 21 meter hoogte uw glas of gevel gereinigd. Wij kunnen elke opdracht van glasbewassing voor u uitvoeren met onze vakkundige glazenwassers.

Naast glasbewassing, doen wij ook trappenhuis en portiekonderhoud.

Onderhoud trappenhuis

Het schoonhouden van openbare ruimtes, zoals het onderhoud aan het trappenhuis is belangrijk. Dit is immers het visitekaartje van uw woon, werk en leefomgeving. Voor trappenhuis onderhoud bent u dan ook bij Magic Clean Schoonmaak aan het goede adres.

Gezamenlijke trappenhuizen, portieken, parkeergarages en dergelijke overige ruimtes vallen onder deze schoonmaakonderhoud. Ons trappenhuis onderhoud voeren wij al uit voor onder andere Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), makelaars, vastgoedhandelaren en woningbouwverenigingen.

Samen met u stellen wij een schoonmaakprogramma op waarin specifieke eisen worden meegenomen en in overleg met u worden vaste dagen en tijdstippen afgesproken wanneer onze schoonmaakwerkzaamheden aan het trappenhuis zullen plaatsvinden. Een schone omgeving is ons minimale vereiste. En dit doen wij met passie.

Met veel schoonmaak plezier zorgt Magic Clean Schoonmaak ervoor dat uw trappenhuis onderhoud op en top verzorgd is!

Onderhoud portieken

Onze adviseurs komen altijd eerst bij u langs om zo op locatie een goed beeld te krijgen van de huidige omstandigheden in het trappenhuis en de portieken. Vervolgens krijgt u in overleg een advies op maat.
Wij willen u altijd de best mogelijke oplossing bieden. We gaan graag efficiënt maar ook zorgvuldig te werk met het portieken onderhoud. Portieken zijn namelijk een kwetsbaar onderdeel van een dergelijk gebouw en verdient daarom de nodige aandacht. Bij Magic Clean Schoonmaak bent u voor schoonmaakonderhoud van trappenhuizen en portieken aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring bij meerdere soorten complexen maken dat onze expertise op dit gebied groot is.
Wilt u ook gelijk uw vloeronderhoud op orde hebben? Dit kan ook bij ons!
Neem contact op of vraag hier een offerte aan
Ga naar de bovenkant